De ASL BiSL Foundation bestaat dit jaar 10 jaar. Daarom heeft Hogeschool NOVI een speciale aanbieding voor alle medewerkers van bestuurs- en kennispartners, en voor individuele leden van de stichting. Het gaat om een HBO-opleiding voor functioneel beheerders, informatiemanagers en anderen die bij informatievoorziening of ICT betrokken zijn, zonder zelf een ICT-functie te vervullen.

Deze aanbieding geldt voor 3 combinaties van modules. Elk van deze pakketten is gebaseerd op de opleiding Bedrijfskunde met specialisatie Informatievoorziening (Bedrijfskunde-IV). Zie brochure. De ASL BiSL Foundation en partners hebben aan de ontwikkeling van dit curriculum meegewerkt. De opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 dagdelen les, met huiswerk. Het resultaat wordt getoetst en leidt tot vrijstellingen voor een eventuele HBO-studie en/of een PE-verklaring.

Elke module resulteert in kennis en kunde. Leerdoelen zijn gericht op het kunnen maken/uitvoeren/ontwerpen van iets en de lesmethode is gebaseerd op Action Learning.

Jubileumaanbieding
1. Een zelf te selecteren aantal modules uit de opleiding Bedrijfskunde-Informatievoorziening
Normale prijs per vak € 800, vrij van BTW, inclusief toets op HBO-niveau (paper), cijferlijst/vrijstellingen HBO. Jubileumprijs: € 650 per vak.

2. De 3 specialisatiemodules over de uitvoerende processen van BiSL®*
Normale prijs € 1.950, vrij van BTW, inclusief toets op HBO-niveau (paper), cijferlijst/vrijstellingen HBO. Jubileumprijs: € 1.750 voor 3 vakken.

3. De hele opleiding Bedrijfskunde-Informatievoorziening bestaande uit 14 modules
Normale prijs € 9.815,vrij van BTW, inclusief afstuderen, inclusief toets op HBO-niveau (paper), cijferlijst/vrijstellingen HBO.
Jubileumprijs: € 8.500 voor de hele opleiding.

* Specialisatiemodules uitvoerende processen BiSL:

  • Business- user requirements: uitvoeren van probleemanalyse incl. toepassen van methoden, samenstellen van business en/of user requirements.
  • Acceptatietesten en testmanagement: opstellen acceptatietestplan, gebaseerd op risicobenadering, opstellen van acceptatiecriteria, identificeren van acceptatietestgevallen, regievoering acceptatietest;
  • Beheer van bedrijfsinformatie: het managen en realiseren van het beheer van de informatie- en kennisresources van een organisatie.

Download hier de brochure:
Brochure HBO Bedrijfskunde-Informatievoorziening NOVI 2012

Aanvullende informatie en inschrijving
De bedragen zijn vrij van BTW, exclusief boeken (zelf aanschaffen), inclusief toets op HBO-niveau (paper), cijferlijst/vrijstellingen HBO of PE-verklaring.
Deze aanbieding is geldig tot en met 20 december 2012.
Informatie en inschrijven via 030 7115615 of info@novi.nl .

1 juli 2012: Jubileumaanbieding HBO Bedrijfskunde-Informatievoorziening
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *