Het dynamische speelveld rondom het realiseren van contractdoelstellingen wordt in hoge mate beïnvloed door interne facetten en aanpalende vakgebieden. Tijdens de elfde editie van de Nationale Contractmanagement Conferentie diepen we de praktijk uit: wat kan er door deze invloeden op je pad komen en hoe ga je daarmee om.

Vergroot je kennis en netwerk op de Nationale Contractmanagement Conferentie! 

Ken je dat gevoel dat je tig ballen in de lucht probeert te houden? Als contractmanager kan dat bijna niet anders! Het dynamische speelveld rondom het realiseren van contractdoelstellingen wordt in hoge mate beïnvloed door interne facetten en aanpalende vakgebieden. Tijdens de elfde editie van de Nationale Contractmanagement Conferentie (NCMC) diepen we de praktijk uit: wat kan er door deze invloeden op je pad komen en hoe ga je daarmee om? 

Kom ook meepraten over contractueel jongleren! 

€75 korting voor onze achterban! 

Als partner van de Nationale Contractmanagement Conferentie 2020 mogen we onze leden een korting aanbieden van maar liefst 75 euro! Vink bij aanmelding je lidmaatschap van onze organisatie aan en de korting wordt automatisch toegepast. Meer informatie: www.cmconferentie.nl

Elfde editie van de Nationale Contractmanagement Conferentie – 11 februari 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *