Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais Américain et Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans la langue par défaut du site. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

De Enterprise DevOps meeting is dinsdag 15 januari. Vanaf 15.30 (inloop) te gast bij Defensie in Huis ter Heide waar we om 16:00 een virtuele wandeling gaan maken door de Continuous Delivery Pipeline van Defensie.

Als je wilt deelnemen aan de bijeenkomst bij Defensie op 15 januari gelieve Jan de Vries dat dan per omgaande te laten weten door een mail te sturen. First come first serve plus een vertegenwoordiging van zoveel mogelijk organisaties. Dat betekent dat als het aantal aanmeldingen de zaalcapaciteit overstijgt we het maximum aantal deelnemers per organisatie zonodig omlaag zullen brengen.

Rond 18.00 is er een maaltijd en rond 20.00 ronden we af met een borrel. Overige details over de bijeenkomst worden ruim om tijd verstuurd naar degenen die zich hebben aangemeld en nog gaan aanmelden.

Je kan je voor deze bijeenkomst aanmelden als je zelf ook bij een organisatie werkt waar DevOps wordt toegepast en bovendien bereid bent om de groep op termijn een kijkje in de keuken te geven.

15 januari 2019: Enterprise DevOps Dialogue #15

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *