Извините, этот техт доступен только в “Американский Английский”, “Нидерландский”, “Польский”, “中文” и “Японский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Hagen, L. van der, D. Hinley, M. Meijer, R. van der Pols en P. Ruijgrok, Application Services Library® –  Introductie Best Practices en Framework voor Application Management, gepubliceerd door ASL Foundation i.o., Voorburg, 2000, ISBN 90-806050-1-8.

Dit is het eerste boek dat de Application Services Library beschrijft: een kennisbank met artikelen, boeken, best practices en cursussen. De auteurs beschrijven eerst het belang van applicatiemanagement, vervolgens het framework voor applicatiemanagement en tenslotte het belang van kennisdeling in het publieke domein.

Waarom willen organisaties het beheer, het onderhoud en de vernieuwing van applicaties op een professionele manier aanpakken? Vijftig jaar geleden begonnen in Nederland de eerste grote instellingen met het automatiseren van hun administratie. De technische mogelijkheden zijn sindsdien zozeer gegroeid, dat het reilen en zeilen van organisaties in belangrijke mate afhangt van het functioneren van hun informatiesystemen. Deze afhankelijkheid, maar ook de omvang en complexiteit van moderne applicaties, maken het invoeren van een nieuwe bedrijfskritische applicatie een kostbare en risicovolle onderneming. Organisaties stellen vervanging daarom uit en passen hun applicaties steeds liever aan. Dat maakt applicatiemanagement tot een bedrijfskritisch proces!

Download hier de publicatie:

2000 Jan |  ASL® - Introduction Best Practices and Framework for Application Management
145.1 KiB
8719 Downloads
Детали
 

2000: Application Services Library® – Introductie Best Practices en Framework voor Application Management
Метки:    

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *