对不起,此内容只适用于美式英文荷兰文。 For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Maandag 8 april zijn we vanaf 16.30 (inloop) te gast bij Bosch Thermotechniek in Deventer waar Rutger van Faassen ons zal meenemen in de SAFe-transformatie binnen Bosch, de wijze waarop ze met metrics omgaan, hun business aanhaken en de uitbreiding naar portfolio niveau vormgeven.

  • SAFe-transformatie Bosch: Naast de transformatie zelf zal ook aan de orde komen de wijze waarop Bosch met metrics omgaat, de business aanhaakt en de uitbreiding naar portfolio niveau vormgeeft.
  • Wat komt er na BizDevOps? Zelforganisatie: Eén van de agile principes van het Agile Manifesto zegt dat de beste producten voortkomen uit zelf-organiserende teams. Als je in een agile omgeving werkt weet je dat Scrum in principe bedoeld is voor één team. Het afgelopen decennium zijn diverse frameworks voor het opschalen van teams (zoals b.v. LeSS en SAFe) in opkomst geraakt en modellen zoals Spotify (wat weer geen model is). Maar in hoeverre gaan al deze frameworks en modellen nog uit van zelf organiserende teams? Zou het ook anders kunnen, zonder één van deze frameworks of een model? En niet alleen in IT maar in alle takken van sport in een organisatie? Is zelforganisatie niet een logische vervolgstap op lean en agile werken met BizDevOps?

Als je wilt deelnemen aan de bijeenkomst bij Bosch Thermotechniek op 8 april gelieve Jan de Vries dat dan per omgaande te laten weten door een mail te sturen. Max plek deze dag is 50 personen.

8 april 2019: Enterprise DevOps Dialogue #16

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注